Bruk av informasjonskapsler

Bruk av informasjonskapsler

Saint-Gobain, samt tredjeparter og andre partnere, bruker informasjonskapsler og annen identifikasjonsteknologi på sine nettsider, mobilapper og e-postkommunikasjon for blant annet å: bestemme populariteten til innhold og muliggjøre tredjeparter å levere personlig tilpassede reklamekampanjer, analysere nettsidetrafikk og trender, huske brukernes preferanser og innstillinger, og generelt forstå online atferd og interesser til personer som samhandler med våre tjenester.

Omfattes jeg av reglene om informasjonskapsler?

Reglene om informasjonskapsler dekkes av Direktiv 2002/58/EF fra Europaparlamentet og Rådet av 12. juli 2002 angående behandling av personopplysninger og beskyttelse av privatlivets fred i elektronisk kommunikasjonssektor (direktiv om personvern og elektronisk kommunikasjon). Direktivet dekker også bruken av lignende teknologier for lagring eller tilgang til informasjon, slik som "Flash-informasjonskapsler" og terminalfingeravtrykk.

Organisasjoner må gi klar og omfattende informasjon om hvordan de bruker informasjonskapsler og sørge for at, for enhver informasjonskapsel som ikke er strengt nødvendig for deres nettside, gir de deg en passende måte å samtykke til at den blir lagret på enheten din; med mindre annet er fastsatt i reguleringene.

Hvilke informasjonskapsler brukes?

Når du besøker vår bedrifts nettside, kan informasjonskapsler automatisk installeres og midlertidig lagres i datamaskinens minne eller på harddisken for å gjøre det enklere for deg å navigere på nettstedet vårt. Informasjonskapsler gjør det ikke mulig for oss å identifisere deg, men brukes til å registrere informasjon om sidene du har sett på nettsiden vår, datoen og klokkeslettet for besøket ditt på nettstedet, osv.

Nedenfor finner du listen over informasjonskapslene som brukes av nettstedet Saint-Gobain.no og deres formål:

 

HVORDAN ADMINISTRERER JEG MINE INFORMASJONSKAPSLER?

FRA INNSTILLINGSSSENTERET PÅ SAINT-GOBAIN.COM NETTSTEDET Du har valget om å godta eller ikke informasjonskapsler, bortsett fra de informasjonskapslene som er strengt nødvendige for levering av våre tjenester, som vil bli systematisk lagt inn. For informasjonskapsler som krever ditt forhåndssamtykke, kan du gjøre disse valgene når som helst ved å få tilgang til Innstillingssenteret:

Ved å klikke på "Sett informasjonskapsler" i informasjonspanelet om vår bruk av informasjonskapsler. Ved å klikke på "Sett informasjonskapsler"-ikonet som er tilgjengelig når som helst under navigasjonen din nederst til venstre på skjermen din, og i denne policyen.

FRA NETTLESEREN

Du kan bruke nettleseren din til å:

slette alle informasjonskapsler; blokkere alle informasjonskapsler; tillate alle informasjonskapsler; blokkere informasjonskapsler fra tredjeparter (dvs. informasjonskapsler satt av onlinetjenester som er forskjellige fra den du besøker); tømme alle informasjonskapsler når du lukker nettleseren; åpne en "privat surfing" / "inkognito"-økt, som lar deg surfe på nettet uten å registrere surfehistorikken din eller lagre lokaldata som informasjonskapsler (du bør imidlertid være klar over begrensningene ved denne funksjonen i en personvernskontekst); og installere tillegg og plugins som utvider nettleserens funksjonalitet. Disse operasjonene kan føre til sletting av alle informasjonskapsler som brukes av nettleseren, inkludert de som brukes av andre nettsteder, noe som kan føre til endring eller tap av visse innstillinger eller informasjon og gjøre det vanskelig å navigere på nettstedet.

Nyttig informasjon · En rekke nettsteder gir detaljert informasjon om informasjonskapsler, inkludert AboutCookies.org og AllAboutCookies.org.

· Nettstedet Your Online Choices fra European Interactive Digital Advertising Alliance lar deg installere opt-out informasjonskapsler på tvers av ulike annonseringsnettverk.

· Google har utviklet et nettlesertillegg som lar brukere velge bort Google Analytics på alle nettsteder som bruker det. Dette er også tilgjengelig i Chrome Web Store.

· Noen nettlesere inkluderer en funksjon som kalles "Do Not Track" eller DNT. Dette lar deg indikere en preferanse om at nettsteder ikke skal spore deg. Imidlertid, selv om DNT er tilgjengelig i mange nettlesere, er nettsteder ikke pålagt å anerkjenne forespørselen, slik at det ikke alltid fungerer. Du kan få hjelp til å bruke DNT i Microsoft Edge, Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari og Opera.

· Internet Explorer har en funksjon kalt "Tracking Protection Lists" som lar deg importere en liste over nettsteder du ønsker å blokkere.

ANALYSE

Dette nettstedet bruker Matomo for å analysere trafikk og hjelpe oss med å forbedre brukeropplevelsen din.

Vi behandler e-postadressen din og IP-adressen, og informasjonskapsler lagres på nettleseren din i 13 måneder. Disse dataene behandles bare av oss og vår webhotellplattform. Vennligst les personvernerklæringen vår for å lære mer.

Du kan velge å forhindre dette nettstedet fra å aggregere og analysere handlingene du tar her. Å gjøre det vil beskytte personvernet ditt, men vil også forhindre eieren fra å lære av handlingene dine og skape en bedre opplevelse for deg og andre brukere.