En anerkjent leder

Saint-Gobain har et aktivt engasjement for bærekraft og bærekraftige bygninger og vi er stolte over å være ledende innenfor dette i vår bransje.

Et synlig og anerkjent engasjement

Saint-Gobain kom i 2016 med på Dow Jones-bærekraftsindeksene for "Verden" og "Europa". Det er rangert blant de tre største globale selskapene og det største europeiske selskapet for bygg- og anleggsprodukter.

Vi skrev under på FNs Global Compact i 2003 og offentligjør påvirkningen vår på klimaendring, vann og skog gjennom CDP-programmene.

I Norden signerte vi Nordic Build-initiativet i 2014. Det retter seg inn mot å fremme utviklingen av bærekraftige byggekonsepter i Norden.
 

Leader1

Et personlig lederskap

Vår administrerende direktør, Pierre-André de Chalendar, har utvist solid lederskap samt personlig engasjement i kampen mot klimaendring.

Han var sterkt involvert under COP21-toppmøtet og har gjort visjonen sin offentlig kjent ved å publisere boken "Our fight for the Climate".

I 2016 fikk han tildelt prisen "David Gottfried Global Green Building Award" fra World Green Building Council. Denne prisen anerkjenner hans personlige innsats for den globale bevegelsen for miljøvennlige bygninger, og spesielt den innovative og unike tilnærmingen hans til en bedriftsledet strategi for miljøvennlige bygninger.

Leader 2

Back top