Bærekraft på alle nivåer

I Saint-Gobain tar vi bærekraft på alvor. Derfor har vi satt sammen et team av bærekraft eksperter for å kunne støtte grønne prosjekter og samarbeide med våre kunder for å kunne tilpasse våre løsninger etter deres miljøkrav.

experts

hero2

Møt ekspertene

Er du på jakt etter LEED-platinum til et prosjekt i Sverige og lurer på hvordan du får tak i materialspesifikasjoner? Trenger du hjelp fra en DGNB-konsulent til et miljøvennlig byggekonsept i Danmark? Ser du etter et EPD til et isolasjonsprodukt i Finland? Vil du ha en gipsplate med mindre enn 3 kg med CO2 per kvadratmeter til et norsk offentlig bygg? Ser du etter en partner som kan hjelpe deg med å oppnå dine egne mål for karbonutslipp og en sirkulær økonomi?

Våre eksperter kan hjelpe deg!

Louise, Daniel, Cecilie, Rasmus, Camille, Anne, Helene, Malin … Finn ut mer om kompetansen deres nedenfor, og nøl ikke med å kontakte dem.

Møt ekspertene her

Bærekraft på alle nivåer

Siden bærekraft står sentralt for Saint-Gobains merkevareløfte, står det også sentralt for kulturen vår. Vi tilbyr opplæring og utfordringer til medarbeiderne våre for å øke bærekraftskompetansen deres.

Vi har utviklet en app som er tilgjengelig for alle medarbeiderne våre. Her deler vi vår kunnskap om og mål for bærekraft og bærekraftig bygging. Spørrekonkurranser, videoer, utfordringer, oppgaver ... Dette er en morsom måte å lære om bærekraft på!

Siden vi vet at det er de små tingene vi alle gjør, som til slutt utgjør en stor forskjell, har vi i 2017 lansert kampanjen "Big Little moves". Alle medarbeiderne våre har muligheten til å stemme på sine favoritt-miljøreflekser. De mest populære vil bli implementert verden over.

Back top