Bygningsfysikk

Økende oppmerksomhet rundt energieffektivitet og innendørsklima har gjort bygningsfysikk til en viktigere del av byggeprosessen enn noensinne. Saint-Gobain leder an i å utvikle lavenergiløsninger og setter standarden for brukervennlighet såvel som for beskyttelse mot fukt, brann og slitasje.

MODERNE BYGG

En kombinasjon av kreativitet og lavt energiforbruk.

Overcoming physical challenges

Bygningsfysikk er viktigere enn noensinne og Saint-Gobain har tatt en ledende rolle på dette området på grunn av vår sterke posisjon innen innovasjon og forskning. Denne posisjonen har ført til nyskapende produkter som tilfredsstiller alle moderne krav.

Dagens forbrukere og firmaer krever at bygg er så energieffektive og har et så lite miljøavtrykk som mulig, et krav som stadig oftere gjenspeiler seg også i lovgivningen.

Hensyn til energibruk og innendørsklima er dessuten bare en side av saken. det er like viktig å beskytte mot fuktskader og å implementere diskrete, men effektive tiltak mot brann. I tillegg bør moderne bygg ikke bare møte dagens kriterier, men også basere seg på smarte og stabile metoder som gir stabilitet og varighet. Å finne løsninger som tilfredsstiller alle disse kravene er sentralt i Saint-Gobains virke.