Fuktighet

Fuktighet er en alvorlig utfordring i både nye og eldre bygg. Saint-Gobain har ekspertisen og produktene som hindrer vann i å komme inn fra utsiden, samtidig som fukt slipper ut fra innsiden; et viktig aspekt for både innendørsklima og bygningsmasse.

SUNNE BYGG

Med produkter, løsninger og tjenester fra Saint-Gobain unngår du farlige fuktproblemer.

FUKTHÅNDTERING

Alle bygg må beskyttes mot fukt. Regnvann, snø. overflatevann, grunnvann, fukt i bakken, kondens og lekkasjer fra rør kan forårsake alvorlige skader. Derfor har Saint-Gobain utviklet verdensledende teknologi for å unngå vannskader.

For eksempel kan Saint-Gobain-eide Weber levere produkter som primer, forsegling, impregnering og puss som hindrer vanninntregning i bygg.

ET SUNT INNENDØRSKLIMA

Det er like viktig å hindre at fuktighet som stammer fra aktiviteter inne i et bygg, som matlaging, dusjing, vasking etc., slipper inn i konstruksjonen. Dette kan føre til et usunt inneklima og til og med råte og sopp i rammeverket. Slike skader er ofte forårsaket av dårlig installert eller ikke-fungerende isolasjon, lekkasje i fuktsperrer, for dårlig ventilasjon eller upassende materialer i våtrom. Saint-Gobain henviser sine kunder til rett løsning og leverer de riktige produktene i høy kvalitet.

Saint-Gobain har et stort utvalg fuktstsperrer og gipsplater for alle applikasjoner. Dette leveres av f.eks.  ISOVER , Gyproc  og Weber. Disse løsningene sørger for at byggets struktur holder seg sunn, og gjør det mulig for entreprenører å innfri alle moderne bygningsforskrifter