Transport

Saint-Gobain tilbyr en mengde kvalitetsløsninger til produsenter og forhandlere innen marine-, bil- og flere andre industrier. Disse kvalitetsproduktene er resultatet av flere år med forskning og utvikling

BILINDUSTRIEN

Saint-Gobain produserer beskyttende film som skaper et bedre innendørsklima i både biler og bygg.

Saint-Gobain er en viktig leverandør til bilindustrien, og tilbyr essensielle løsninger for moderne kjøretøy. Bilprodusenter har en velfundert preferanse for Saint-Gobains løsninger når det gjelder bilglass og behandling av glass til transportkjøretøy som busser, lastebiler og industrikjøretøy.

Et annet viktig fagfelt er beskyttelse av kjøretøy mot klima, sol og forurensning. Saint-Gobain innehar en ledende posisisjon i bilindustrien for utvikling og produksjon av løsninger for lim, forsegling, deming, forsterkning og beskyttelse av kjøretøy.

I tillegg er Saint-Gobain en betydelig leverandør av beskyttelsesfilm for bruk på bilvinduer og overflater, på vinduer i bygg og solcellemoduler. I biler og bygninger bidrar slik film også til å skape et bedre innemiljø.

Firmaer som  Saint-Gobain Sekurit , Solar Gard og Saint-Gobain Ceramic Materials leverer disse løsningene.

MARIN TEKNOLOGI

Saint-Gobain blir ofte valgt som leverandør av marin teknologi fordi vi utgjør en forskjell innen energieffektkivitet, vektbesparelse, sikkerhet og komfort.

Mennesker bor, ferierer og arbeider også til sjøs. Som verdensledende innen habitat og byggeindustri leverer også Saint-Gobain byggevarer til bygging av skip, offshoreinstallasjoner, vindmøller, havbruk og andre maritime industrier gjennom enkeltprodukter og integrerte løsninger.
Disse løsningene omfatter produkter som isolasjon, glass for brannsikkerhet og sol-/temperaturkontroll, møbelplater, produkter for innendørs gulv og vegger, stålrør og rørkomponenter såvel som industriventiler, styringsmekanismer og overåkningssystemer.

Saint-Gobain blir ofte valgt som leverandør av marin teknologi fordi vi utgjør en forskjell innen energieffektkivitet, vektbesparelse, sikkerhet og komfort.
Alle produkter og tjenester innfrir som et minimum alle gjeldende miljøkrav og har ulike klassifikasjoner innen IMO/MED.
Løsningene og teknologien blir levert av selskapene i Saint-Gobain Marine Applications, som omfatter Saint-Gobain-bedrifter som Isover/Glava, Optimera, Weber, Brødrene Dahl, Vetrotech og Glassolutions.

Saint-Gobain er også habitat til sjøs.

Les mer om Saint-Gobain Marine Applications her: www.saint-gobain-marine.com