350-årsjubileum

I 2015 feirer Saint-Gobain sitt 350-årsjubileum. Over hele verden, hele året igjennom, blir jubileet feiret. På denne siden holder vi deg oppdatert om hva som foregår.

350 GRUNNER TIL Å TRO PÅ FREMTIDEN

"Vi feirer Saint-Gobains 350-årsjubileum. Historien til de menn og kvinner som sammen har bygget det eldste firmaet i den franske CAC 40 aksjeindexen og en av de eldste produksjonsfirmaene i verden. Vi har bestemt oss for å benytte denne eksepsjonelle muligheten til å promotere våre strategier, våre verdier og de båndene vi har til våre aksjonærer. I særdeleshet er dette en mulighet for oss til å minne våre kunder på vår dedikasjon til å jobbe sammen med dem og for dem. For det er nettopp ved å finne løsninger på deres problemer og ved å fremme deres suksess vi har lykkes gjennom mer enn femten generasjoner.

"Vår erfaring betyr at vi forstår og fokuserer på langsiktighet. Det gir oss også sanselighet  og tilpasningsdyktighet i en evig foranderlig verden."

Pierre-André de Chalendar
Styreformann and Chief Executive Officer
Saint-Gobain

Dette jubileet gir oss mulighet og anledning til å minne alle på den styrken vi har opparbeidet oss gjennom 350 års historie og 350 års kontinuerlig innovasjon. Vår erfaring betyr at vi forstår og fokuserer på langsiktighet. Den gir oss også sanselighet og tilpasningsdyktighet i en evig foranderlig verden. Vår historie er bevis for at vi er et selskap som har flyttet grenser og tatt imot teknologiske utfordringer med åpne armer. Når vi nå ser tilbake på vår historie og samtidig undersøker dagens situasjon og det vi driver med nå, er vi overbevist om at vi skal ha tro på fremtiden. Så det er med blikket rettet mot fremtiden og fortsatt innovasjon vi feirer dette jubileet. Det er denne optimismen vi vil dele med dere i 2015."

Pierre-André de Chalendar, Styreformann and Chief Executive Officer, Saint-Gobain.

SAINT-GOBAIN 350 PAVILJONGER

Den første store feiringen av 350-årsjubileumet var åpningen av fire spesialbygde paviljonger som viser hva Saint-Gobain er i stand til, i fire byer rundt omkring i verden.