Statikk

Saint-Gobains løsninger innebærer både at våre kunder innfrir det økende antallet forskrifter om materialstyrke og - stabilitet, og at de får mulighet til å velge blant de sterkeste og mest innovative produktene på markedet, designet for alle slags bygninger.

MODERNE ARKITEKTUR

Saint-Gobains kvalitetsmaterialer gjør arkitektenes drømmer til virkelighet.

STABILT OG FLEKSIBELT

Arkitekturen er i kontinuerlig utvikling og dens grensesprengende natur krever stadig sterkere og mer motstandsdyktige materialer. Solide fundamenter og holdbare vegger er akkurat det statikk handler om, ikke bare i standardbygg, men også når arkitekter eksperimenterer med nye retninger innen design.

Saint-Gobain gjør moderne arkitektdrømer til virkelighet gjennom innovate byggevarer som er enkle i bruk, bærekraftige og økonomisk oppnåelige.

Saint-Gobain gjør moderne arkitektdrømer til virkelighet gjennom innovate byggevarer som er enkle i bruk, bærekraftige og økonomisk oppnåelige. Sammen med våre markedsledende produkter leverer vi også utsøkt service, og tilbyr råd og veiledning til arkitekter og entreprenører, så de finner de løsningene som passer deres prosjekter best.

NOEN EKSEMPLER


Med de velkjente, brukervennlige og ikke-antennelige Lecablokkene fra Weber, blir bærende vegger konstruert med både tradisjonelle teknikker og nye, eksperimentelle metoder. Slike moderne metoder kan innebære bruk av forsterkede profiler og innendørs veggsystemer i kombinasjon med store, lette gipsplater som de Gyproc leverer, sammen med mørtel og sement fra Weber, eller til og med ekstremt store, brannhemmende glassvegger fra Vetrotech.

Med teknologi og tjenester fra Saint-Gobain finnes det ingen grenser for fremtidige bygg.