Løsninger

Som verdensledende innen løsninger for habitat, kombinerer Saint-Gobain innovasjon, kompetanse og et enormt produktutvalg for å levere helhetlige løsninger som tilfredsstiller behov til nesten alle byggeprosjekter. I tillegg er Saint-Gobain spesialister innen industrielle produkter til f.eks marine, bil og infrastruktur.

Habitat og Industri

Saint-Gobain leverer innovative materialer og løsninger til private byggeprosjekter og renovasjonsprosjekter, samt flere andre industrisektorer.

INNOVATIVE LØSNINGER

Kravene til innovative løsninger under oppføring og renovasjon av bygg er større enn noensinne. Saint-Gobain har en omfattende produktportefølje som gjør bygg mer brukervennlige å bo, leve og arbeide i og mer effektive mtp. energiforbruk.

I Saint Gobain arbeider vi kontinuerlig for å redusere våre produkters fotavtrykk i miljø og klima, gjennom hele levetiden. Derfor har vi vedtatt betydelige bærekraftsmål, og blant annet implementert LCA-er og innført tredjepartsgodkjente EPD-er for mange av våre produkter. Les mer om Saint-Gobain og bærekraft her.

Saint-Gobain tilbyr også råd og støtte til våre kunder, så de får den beste totalløsningen når de velger Saint-Gobains produkter og tjenester. Dette gir - blant mye annet - en bedre totaløkonomi i et byggeprosjekt, fordi vi hjelper våre kunder med å få mindre avfall, mer effektiv logistikk, enkel installasjon av produktene, høy holdbarhet, etc.

Habitat utgjør mer enn 70% av Saint-Gobains omsetning. Likevel er Saint-Gobain svært aktive i de industrielle markedene. Gruppen tilbyr sin ekspertise innen innovasjon og utvikling gjennom en omfattende portefølje med materialer for krevende applikasjoner innen marine, bilindustri, flyindustri, helse, forsvar og sikkerhet.