Saint-Gobain Norden og Baltikum

Saint-Gobain, verdensledende totalleverandør av byggevarer til boligbyggere og entreprenører - utvikler produserer og distribuerer fremtidsrettede byggevarer og tilbyr innovative løsninger på utfordringer knyttet til vekst, energieffektivitet og miljøvern.

Saint-Gobain i Norden og Baltikum

Saint-Gobain har vært tilstede i Norden og Baltikum i 50 år. Akkurat som i resten av verden begynte vi også her i glassindustrien. Siden den gang har vår produktporteføljevokst og vi er nå tilstede med mer enn 100 bedrifter innen utvikling av innovative byggevarer og byggevaredistribusjon.

Nøkkeltall

ORGANISASJONEN SAINT-GOBAIN NORDEN OG BALTIKUM


De mer enn 100 Saint-Gobain-selskapene i Norden og Baltikum er delt inn i tre sektorer innen produksjon av byggevarer og innovative produkter til byggesektoren.

Saint-Gobain har tretten regionale hovedkvarter for å representere firmaet og koordinere driften i vertslandene. Det lokale Saint-Gobain-hovedkontoret for Norden og Baltikum befinner seg i København. Herifra gis service, support og veiledning til Saint-Gobains selskaper i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Latvia og Litauen.

KONTAKT


Saint-Gobain Norden og Baltikum kontaktinformasjon og kart